Poklanjam psa RIVER
Poklanjam psa RIVER
Poklanjam psa RIVER
Poklanjam psa RIVER
Poklanjam psa RIVER
Poklanjam psa RIVER
Poklanjam psa RIVER
Poklanjam psa RIVER

Poklanjam psa RIVER

MOLIMO PROČITATI TEKST OGLASA DO KRAJA! HVALA!
River (od milja Riki) je mužjak većeg rasta (težak 30-ak kg), rođen u rujnu 2016. Pretpostavka je da bi mogao biti mješanac ovčara, labradora i staforda. Za razliku od većine pasa u oglasima, ovaj impresivan momak nije bio napušten. Zapravo, je, ali još kao štene. Kao malenoga štenca u šumi u okolici Jastrebarskog pronašao ga je njegov sada, nažalost, bivši vlasnik, koji se zbog bolesti više nije mogao brinuti o njemu. Obitelj je mjesecima pokušavala pronaći rješenje za njega, no uzalud. Tako je vijest o nesretnoj sudbini ovog lijepog psa došla do dvije žene, koje su zajedničkim snagama odlučile pomoći mu. Preuzele su ga na svoju skrb i smjestile kod čuvalice na privremenu adresu. Kod bivšeg skrbnika, River je nažalost živio uglavnom na lancu, osamljeno u dvorištu. Dolaskom na privremeni smještaj, počeo je otkrivati i upoznavati sasvim novi svijet: boravak u kući na toplome, suživot s nekoliko pasa, šetnje na povodcu… Sve mu je još novo, no polako se navikava. Zasad možemo reći da se dobro slaže s kujicama, s mužjacima je još potreban oprez. Na lajni dosta vuče, ali ne trga se i zapravo dobro hoda kad uhvati ritam. U automobilu je miran, ne skače i ne cvili. Jako voli ljude, otvoreno im prilazi i traži kontakt i pažnju. Velika je maza.
Očišćen je od unutrašnjih i vanjskih nametnika, cijepljen protiv zaraznih bolesti i docijepljen protiv bjesnoće. Čipiran je, ima svoju knjižicu te kastriran.
Udomljava se uz provjeru uvjeta i potpisivanje udomiteljskog ugovora, kao obiteljski pratitelj. NE udomljava se za držanje na lancu, u boksu, u neograđenim dvorištima ili samo u dvorištu bez mogućnosti ulaska u kuću.
River se nalazi na privremenom smještaju u blizini Velike Gorice i spreman je za udomljavanje.
Kontakt: 091 333 4449

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)