Pravila o privatnosti (Politika privatnosti) za web stranicu: https://www.poklanjamvam.com/

Datum zadnjeg ažuriranja: 17.09.2023

Važno obavještenje o privatnosti

Vaša privatnost nam je iznimno važna. Ova Politika privatnosti objašnjava koje informacije prikupljamo od vas prilikom posjete naše web stranice https://www.poklanjamvam.com/ (u daljnjem tekstu “web stranica”) i kako te informacije koristimo. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste bolje razumjeli način na koji postupamo s vašim osobnim podacima.

  1. Prikupljanje informacija

1.1. Osobni podaci
Prilikom posjete naše web stranice, možemo prikupljati određene osobne podatke, kao što su vaše ime, e-mail adresa i kontakt informacije koje nam dobrovoljno dostavite putem obrazaca za kontakt ili prijave na našu newsletter listu.

1.2. Tehničke informacije
Također automatski prikupljamo tehničke informacije o vašem posjetu našoj web stranici, uključujući IP adresu, vrstu uređaja, preglednika, operativnog sustava te informacije o načinu na koji koristite našu web stranicu, kao što su vrijeme i datum pristupa.

  1. Upotreba informacija

2.1. Vaši osobni podaci
Osobne podatke koje prikupljamo koristimo isključivo za svrhe koje su naznačene prilikom njihova prikupljanja, kao što su slanje newslettera, odgovaranje na vaša pitanja i komentare te osiguranje boljeg iskustva naših posjetitelja na web stranici.

2.2. Tehničke informacije
Tehničke informacije koje automatski prikupljamo koristimo za analizu posjećenosti web stranice, praćenje performansi, otkrivanje problema s funkcionalnostima stranice te poboljšanje korisničkog iskustva.

  1. Razmjena informacija

Vaše osobne podatke nećemo prodavati, iznajmljivati ni dijeliti s trećim stranama, osim ako to nije nužno za ispunjavanje zakonskih obveza ili ukoliko ste dali svoju izričitu privolu za takvu razmjenu.

  1. Sigurnost informacija

Poduzimamo odgovarajuće mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa. Unatoč tome, imajte na umu da nijedna metoda prijenosa podataka preko interneta nije potpuno sigurna, te ne možemo jamčiti potpunu sigurnost vaših podataka.

  1. Prava korisnika

Imate pravo pristupa, ispravka i brisanja svojih osobnih podataka koje smo prikupili. Također imate pravo povući privolu za obradu podataka u bilo kojem trenutku. Zahtjeve za ostvarivanje vaših prava ili pitanja vezana uz obradu vaših podataka možete uputiti na [e-mail adresa za kontakt].

  1. Kolačići (Cookies)

Naša web stranica može koristiti kolačiće kako bi poboljšala funkcionalnost i iskustvo korisnika. Detalje o kolačićima i kako ih možete kontrolirati pronaći ćete u našoj Politici kolačića.

  1. Pristajanje na uvjete

Korištenjem naše web stranice pristajete na uvjete ove Politike privatnosti. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, molimo da ne koristite našu web stranicu.

  1. Promjene u politici privatnosti

Pridržavamo pravo izmjene ove Politike privatnosti. Svaka promjena će biti objavljena na ovoj web stranici s odgovarajućim datumom ažuriranja.

Molimo vas da redovito provjeravate našu Politiku privatnosti kako biste ostali informirani o načinu na koji štitimo vaše osobne podatke.

Ako imate dodatna pitanja ili komentare u vezi s našom Politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na [e-mail adresa za kontakt].

Ova Politika privatnosti je zadnji put ažurirana 17.09.2023.

Napomena: Ova Politika privatnosti je unikatna i prilagođena web stranici https://www.poklanjamvam.com/. Prije nego što je objavite, svakako konzultirajte pravnu stručnjaka kako biste bili sigurni da odgovara vašim pravnim obvezama i specifičnostima vašeg poslovanja.